Qui som

[button link=”http://esteltapia.org/associacio/junta-directiva/” color=blue]Junta Directiva[/button]

[button link=”http://esteltapia.org/associacio/direccio/” color=blue]Direcció[/button]

[button link=”http://esteltapia.org/associacio/equip-educatiu/” color=blue]Equip Educatiu[/button]

[button link=”http://esteltapia.org/associacio/voluntaris/” color=blue]Voluntaris[/button]

[button link=”http://esteltapia.org/el-raval/ ‎” color=blue]El Raval[/button]

L’Associació Estel Tàpia és una entitat sense afany de lucre que des de 1984 es dedica a la inclusió social i laboral de persones adultes en situació de vulnerabilitat social i econòmica.
El model d’inclusió de l’entitat és formatiu i, per això, desenvolupa metodològicament la formació en cultura del treball a través de l’Aula formativa Estel Tàpia.

[three_columns_one]

MISSIÓ

L’Aula Formativa Estel Tàpia és un projecte educatiu per a persones adultes en situació de vulnerabilitat socioeconòmica. Aquest projecte planteja metodològicament la inclusió de les persones a través de la formació en cultura del treball.

[/three_columns_one]

[three_columns_one]

VISIÓ

El gran repte del projecte és la inclusió: que tant el subjecte com la societat a la qual pertany siguin corresponsables en el procés d’inclusió.
La innovació del mateix està en la seva metodologia, que equilibra en el seu procés d’aprenentatge l’àrea social i l’àrea tècnica.
L’Aula Formativa genera un procés d’inclusió que canvia estructuralment la demanda immediata de l’usuari. És a dir, en lloc d’oferir la seva condició de persona vulnerable per obtenir recursos, es proposa un procés inclusiu: formar-se i participar activament en el taller.

[/three_columns_one]

[three_columns_one_last]

VALORS

Tenim com referència per aconseguir la inclusió social i laboral els següents criteris de socialització: tolerància, ordre, organització, innovació i sostenibilitat, responsabilitat social, empatia.
Aquests criteris són el marc sobre els quals el projecte educatiu es desenvolupa i cadascuna de les competències transversals reflecteixen el compliment dels mateixos.

[/three_columns_one_last]

[divider]

L’Associació compta amb un equip de professionals i un grup de voluntaris compromesos:

grafic_ass-09