Marina Rahola

Marina Rahola

Category : voluntaris

En aquest apartat, volem donar a conèixer les persones que amb el seu compromís ciutadà aporten valor a la nostra entitat. Amb tots ells i elles creem xarxa, teixit social.

Avui entrevistem la Marina Rahola.

Edat:
Professió:
Nacionalitat:

Com et definiries?. Parla’ns una mica de tu.
Em considero una persona amb ganes de fer noves coses, aprendre molt i conèixer el màxim de gent possible, de qui pugui aprendre noves coses.
Sóc una entusiasta de la vida, i del que he rebut al llarg de la meva vida

Quina feina fas a Estel Tàpia?
Sóc  l’assistenta de la Rocío, la directora de l’entitat. Jo Ii faig el que se’m demana. Cada dia és diferent , però és part de la gràcia, doncs no es fa pesat.

Podries explicar-nos alguna anécdota que t’hagi passat i que hagis viscut positivament en aquesta casa? L’actitud d’algú, una conversa, una mirada
Em va sorprendre la tasca que fan dia rere dia els educadors, en coses tant bàsiques com ensenyar a ordenar,  a comunicar-se amb la resta del companys usuaris i sobretot a valorar la feina que fan a l’associació.

Per a tu, què és l’exit en el context de la nostra organització?
Per a mi l’èxit es mesura pel nombre de dies que una persona usuària es queda a ET. Això vol dir que primerament la persona ha entès la importància de ser-ne part i millorar en el seu dia a dia.

Què hem de replantejar-nos en aquest món?
Jo com voluntària em replantejo que la labor del voluntari, no com és una funció de salvador de vides, sinó d’un acompanyant  mutu amb l’usuari. Tots hem d’aprendre de tots.

Què t’aporta ser voluntària d’Estel Tàpia?
M’aporta coneixement de com funciona una entitat del tercer sector. I sobretot m’aporta satisfacció per estar fent una tasca necessària pel funcionament de l’entitat.

Què creus que ens fa caminar i obrir la porta cada dia en Estel Tàpia?
El bon rotllo amb els usuaris que porten temps. La família que es crea.